Skysto kuro talpa visada keliauja su jumis

Nepaisant to, kad šiuo metu veikia daugybė skirtingų protingų namo sistemų, AFRISO pristato lygio matuoklį su EnOcean radijo ryšiu, skirtą lygio matavimui skysto kuro ar vandens talpose, kuris gali būti integruotas į jau esančias sistemas ar naujas “išorines sistemas”. Jeigu matuoklį prijungsite prie AFRISOhome tinklų sąsajos ir atsisiųsite į išmanųjį telefoną nemokamą AFRISOhome programėlę, jūs būsite žinute (išmetamu pranešimu) informuoti apie talpos turinio lygio nukritimą žemiau minimumo, net ir neatsidarius programėlės.

Naujasis talpų turinio indikatorius AFRISO DTA 20 E buvo sukurtas skysto kuro, vandens ir neagresyvių skysčių, kurių tankis 0,5 – 1,5 g/cm3, talpų lygio matavimui. Matuoklyje įmontuotas EnOcean radijo modulis, kuris siunčia matavimų rezultatus į AFRISOhome tinklų sąsają (Išmanaus namo centrinį bloką), kuri siunčia žinutę į išmanųjį telefoną iš karto po to, kai užfiksuojama lygio vertė žemiau minimalaus lygio.

DTA 20 E sudarytas iš nuo maitinimo nepriklausomo indikatoriaus su skaitmeniniu ekranu ir 20 m ilgio matavimo linijos talpai. Gali būti prijungtas prie 230 V maitinimo tinklo arba prie 9 V akumuliatoriaus, kurio tarnavimo trukmė gali labai skirtis, priklausomai nuo nustatytų matavimo intervalų (OFF, 1 – 240 val.). be to matavimo įrenginį galima prijungti prie esamų pneumatinių lygio matuoklių matavimo linijos. Matavimo tikslumas +/- 1 cm vidutinio stulpelio.

Įrenginio paleidimas – tai tarsi vaikiškas žaidimas trujų mygtukų pagalba judant spalvotame meniu. Gali būti įvesti sekantys parametrai: kalba (vokiečių, anglų, prancūzų, lenkų, italų, ispanų), terpė (skystas kuras, vanduo, kintamoji, talpos forma (linijinė, sferinė, horizontalus cilindras), užpildymo lygis, tūris, matavimo intervalai ir aliarmas.

Po visos būtinos informacijos įvedimo indikatorius DTA 20 E yra pasiruošęs darbui ir pradeda matuoti talpos užpildymą paspaudus mygtuką arba pagal įvestus matavimo intervalus. Naudojant intervalines individualias vertes, užpildymo lygio progresas gali būti vizualizuojamas AFRISOhome programėlėje. Tai suteikia galimybę reaguoti į skysto kuro kainų sumažėjimą ar padidėjimą. Indikatoriaus DTA 20 E paleidimas yra greitas ir lengvas.

  • Pasidalinti įrašu