Patalpų individualaus valdymo sistema RTL Box 324 Vario

Nauja AFRISO patalpų individualaus valdymo sistema RTL-Box 324 Vario su grįžtamo vandens temperatūros ribotuvu buvo sukurta individualiam temperatūros valdymui atskirose patalpose, kuriose anksčiau buvo tik radiatorinis šildymas ir naudojamas prijungimui prie naujai įrengtos grindinio ar sieninio šildymo sistemos. RTL blokas savyje apjungia šildymo kontūrą, patalpos termostatą ir valdymą. Grynai mechaninis patalpos temperatūros valdymo darbas nereikalauja elektros energijos pavaroms ar panašiems įrenginiams. Dėl savo kompaktiškų matmenų ir estetiško dizaino jis gražiai atrodo šviesos jungiklių kaimynystėje ar tarp panašių įtaisų. Tai užtikrina vartotojui optimalias valdymo charakteristikas ir labai patogų naudojimąsi.

RTL-Box 324 Vario sudarytas iš aukštos kokybės tvirto plastiko dangtelio, dailios termostatinės galvutės ir rėmelio. Rėmelis puikiai prisitaiko prie įvairių sienos sąlygų ir gali kompensuoti montavimo gylį iki 25 mm. Papildomai užsakomas adapterių rinkinys gali papildomai prailginti termostatinę galvutę iki 20 mm, jeigu senuose namuose dėl sienos nelygumų gali būti viršytas maksimalus sienos storis. Įleistoje sieninėje dėžutėje yra iš anksto nustatytas mazgas, sudarytas iš reguliavimo vožtuvo, termostatinio vožtuvo ir grįžtamo srauto temperatūros ribotuvo, ribojančio grįžtamą temperatūrą iki tinkamo grindinio ar sieninio šildymo lygio. Taip pat yra galimybė šildymo kontūro optimaliai ventiliacijai per įmontuotą ventiliacijos vožtuvą.

RTL-Box 324 Vario tinkamas sistemoms, kurių nominalus slėgis iki 6 bar ir vidutinė temperatūra iki 90°C. Į komplektą įeinančių jungčių (eurokonus su spyruokliniais spaustukais) pagalba galima lengvai ir greitai prijungti prie bet kokios sistemos. Stipriai užveržti vamzdžių jungtis jungiamojoje dėžutėje visiškai nereikia.

  • Pasidalinti įrašu