Optimalus buitinio karšto vandens cirkuliacijos pajungimas

Nauja AFRISO karšto vandens cirkuliacijos sistema WZS 75 yra skirta profesionaliam karšto vandens cirkuliacijos prijungimui prie energijos kaupiklio su jau esamais apsaugos įrenginiais (karšto vandens talpos/stratifikacinės talpos), kuris pastoviai ar laikinai eksploatuojamas esant daugiau nei 60°C temperatūrai. Kompaktiškas modulis yra sudarytas iš termostatinio vožtuvo su integruota apsauga nuo apsiplikymo, cirkuliacinio siurblio, termometro, uždarymo ventilio, išleidimo ventilio cirkuliacinės linijos išleidimui ar praplovimui ir įvairių jungiamųjų dalių pagal DIN 1988.

Hidraulinis modulis tinka visoms talpų sistemoms, kuriose jau sumontuoti apsaugos įrenginiai, tokie, kaip membraniniai apsauginiai vožtuvai ar atbuliniai vožtuvai ar apsauginės grupės. Talpų sistemose, kuriose nėra apsaugos įrenginių, gali būti sumontuota AFRISO apsaugos grupė WSG 150. 

WZS 75 optimizuoja karšto vandens kontūro temperatūros valdymą ir užtikrina mažesnį atvėsimą talpoje. Šiuo atveju recirkuliuojantis vanduo per vidines jungtis teka tiesiogiai link termostatinio vožtuvo šalto vandens įvado ir ten susimaišo. Sistemos WZS 75 darbinė temperatūra iki 95°C, darbinis slėgis iki 10 bar, pralaidumas 1,6 m³/h. Integruotas reguliuojamas termostatinis vožtuvas (35°C – 60°C) apsaugo nuo apsiplikymo vandens vartojimo taškuose. Vožtuvio dangtelis gali būti plombuojamas, kas apsaugos nuo nepageidaujamo naudojant naująjį modulį WZS 75, profesionalus karšto vandens cirkuliacijos prijungimas prie energijos kaupiklio – tarsi vaikų žaidimas. Sistema skirta naudoti vienos ar dviejų šeimų gyvenamuosiuose namuose.

  • Pasidalinti įrašu