AFRISO atidarė naują logistikos ir paslaugų centrą

Tiksliai pagal grafiką: AFRISO persikėlė į savo naują logistikos centrą „Lüssen“ pramonės parke, praėjus kiek daugiau nei metams po pamatų padėjimo ceremonijos. Pagrindinėje būstinėje Güglingene įmonė sukūrė optimalias sąlygas dar greitesniems ir efektyvesniems produktų pakavimo, sandėliavimo, gabenimo ir aptarnavimo procesams. AFRISO į naują pastatą, kuris taip pat atitinka aukštus ekologinius standartus, investavo apie 6,5 mln.

Plėtros mastai įspūdingi: sandėliavimo ir logistikos plotai nuo maždaug 1500 kvadratinių metrų padidėjo iki 3750 kvadratinių metrų. Dviejų aukštų priestate apie 1000 m2 papildomų biuro patalpų. Naujame pastate aptarnavimo skyrius dabar turi modernias darbo vietas, kuriose taikomi itin aukšti sveikatos apsaugos standartai. Čia bus prižiūrimi ŠVOK specialistų ir kaminkrėčių naudojami rankiniai matavimo prietaisai AFRISO.

AFRISO investavo apie 6,5 milijono eurų į logistikos centro statybą Güglingene. Ko pasekoje žymiai išsiplėtė sandėliavimo pajėgumai ir naujausių skaitmeninių technologijų panaudojimas efektyviems procesams.

AFRISO darbuotojai dirba itin moderniose ir ženkliai patobulintose darbo sąlygose – nuo įrangos priežiūros serviso iki pakavimo punktų sandėlyje.

Sandėliavimo plotas išaugo dar labiau: vietų skaičius paletėms padidėjo beveik trigubai – nuo 1200 iki daugiau nei 3500. Naujasis pastatas naudojamas AFRISO produkcijai gabenti po visą pasaulį. Naujasis logistikos centras veikia dviem pamainomis, siekiant visiškai patenkinti aukštus šalies ir tarptautinių klientų poreikius dėl trumpų ir patikimų pristatymo terminų. Atsilaisvinusi erdvė bus panaudota gamybinių plotų optimizavimui ir perplanavimui, pavyzdžiui, plėsti savo plastiko liejimo cechą.
Vykdomieji direktoriai Elmaras ir Jürgenas Fritzai naująjį pastatą ir susijusias investicijas vertina kaip aiškų įsipareigojimą regionui ir Vokietijai kaip verslo vietai. „Vokietijoje, ypač Güglingene, ilgainiui palaipsniui plėsime aukštos kokybės namų technologijų įrangos gamybą“, – pabrėžia Elmaras Fritzas.

  • Pasidalinti įrašu