Lengviau ir geriau padaryti neįmanoma!

Naujasis, nereikalaujantis priežiūros, dirbantis be baterijų AFRISO temperatūros ir drėgmės jutiklis FTM 20 TF reguliariai tikrina patalpos temperatūrą ir drėgmę. Jeigu jutiklio duomenys žymiai pasikeičia, nedelsiant siunčiama pranešimo žinutė į pasirinktinai turimą valdymo centrą AFRISOhome tinklų sąsają (pagrindinį modernios pastatų valdymo sistemos bloką, idealiai tinkantį kurti protingą namų sistemą individualiuose namuose, daugiabučiuose ar administravimo pastatuose), kur gali būti naudojamas kaip parametras radiatoriaus pavarų ar ištraukimo ventiliatorių, turinčių EnOcean radio ryšį, valdymui.

Energija, reikalinga radio žinutei išsiųsti, generuojama fotoelemente. Integruotas saulės energijos kaupiklis suteikia galimybę daugelį dienų dirbti visiškoje tamsoje. Pastoviai tamsioje aplinkoje (Rūsiuose, sandėliuose) galima naudoti tabletės tipo bateriją.

Kompaktiškas jutiklio korpusas lengvai tvirtinamas prie sienos ar baldų dvipusės lipnios juostelės pagalba. Jei norima jutiklį tiesiog patalpinti patalpoje, jis lengvai prisitvirtina prie kartu tiekiamos metalinės plokštelės, kuri gali būti naudojama kaip jutiklio stovas dėti į lentyną ar ant palangės.

FTM 20 TF sąveikauja su belaidėmis AVD 20 D ir AVD 30 arba su AFRISOhome tinklų sąsaja. Prie šios tinklų sąsajos galima prijungti ir kitų gamintojų produktus. Vartotojas turi daug individualių, savarankiškai konfigūruojamų ir išplečiamų programų, kurios, žinoma, gali būti valdomos išmaniaisiais telefonais ir planšetėmis. Daugiau informacijos rasite adresu www.afrisohome.de.

  • Pasidalinti įrašu